Foci

Lencse László is „akadémista” lett

Lencse László (lencse lászló, )
Lencse László (lencse lászló, )

A magyar csatár a Puskás Akadémia labdarúgócsapatában folytatja.

Már egy ideje hallani lehetett a zuhanyhíradóban arról, hogy a Videotonnál kegyvesztetté vált támadó is Felcsúton folytatja, ez pedig szerdán hivatalossá is vált. A sajtóban arról is lehetett olvasni korábban, hogy a Győr és a DVTK is vitte volna, ám ő végül a Puskás Akadémia mellett tette le a voksát, egy évre érkezik kölcsönbe.


Lencse László boldogon pózolt a PAFC mezével
Fotó: pfla.hu

„A legkomolyabb ajánlattal a Puskás Akadémia FC kereste meg a Videotont és természetesen engem és valóban jól esett, hogy Benczés ragaszkodott hozzám. Még a Diósgyőr vezetőedzője volt, amikor szintén hívott, érdeklődött és már akkor felmerült, hogy oda igazolok. Valóban azt gondolom, hogy pályafutásom szempontjából a legjobb döntést hoztam, amikor Felcsútra igazoltam” – mondta a PAFC friss szerzeménye, a 25 esztendős Lencse László a klubhonlapnak.

Nem az ötszörös válogatott Lencse az egyedüli, akinek az érkezését bejelentették szerdán, Czvitkovics Péter is a felcsúti együttesben kergeti majd a labdát. Rá is fér az erősítés az NB I. újoncára, ugyanis Benczés Miklós csapata eddig mindössze egy pontot szerzett, még a nyitófordulóban az azóta menetelő Lombard Pápa ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik