Foci

Honvéd-siker a nyeretlenek csatáján

budapest honvéd (budapest honvéd, )
budapest honvéd (budapest honvéd, )

Az OTP Bank Liga 4. fordulójában a Budapest Honvéd 3-0-ra verte a Puskás Akadémiát.

Hármat lőtt a Honvéd, a Puskás Akadémia egyet sem
Fotó: MTI

Három meccsen egy pont. Ez volt a találkozó előtt mindkét csapat mérlege, hiszen a fővárosiak mindössze az Újpest ellen játszottak ikszet, a felcsútiak pedig a Pápa otthonában. Ezért szombaton mindkét alakulat első győzelmére hajtott, ám a 90 perc elteltével csak a hazaiak örülhettek.

Az első félidő derekán ugyan még nem találta a Honvéd a PFLA védelmének ellenszerét, de a nagyszünetre már kettővel mentek a piros-feketék, hiszen Ignjatović előbb fejjel, majd Vernes szabadrúgásból vette be a vendégek kapuját (2-0).

A második felvonásban aztán hiába vezetett támadásokat a Puskás Akadémia, szinte semmire sem mentek a labdával, a Honvéd pedig Zivanović találatával már háromra növelte a különbséget. 

A végeredmény ez maradt, egy nem túl élvezetes meccsen megszerezte első idei győzelmét a Honvéd.

Eredmény – OTP Bank Liga, 4. forduló

Budapest Honvéd – Puskás Akadémia 3-0 (2-0)
Gólszerzők: Ignjatovic (32.), Vernes (43.), Zivanovic (53.)

Honvéd: Kemenes – Zivanovic, Ignjatovic, Alcibiade, Baráth – Diaby(Holender 51.), Hidi – Diarra, Lőrinczy, Vécsei (Vécsei 81.) – Vernes (Testardi 64.) Vezetőedző: Marco Rossi.

Puskás Akadémia: Somodi – Vachtler, Wague, Fabio, Farkas N. – Tóth B., Polonkai(Luque 56.), Bertus – Molnár T. (Tóth 77.), Tischler, Gajdos (Károly 58.) Vezetőedző: Benczés Miklós.

Sárga lap: Zivanovic (50.), illetve Bertus (14.), Vachtler (46.)

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik