Foci

Fordulatos meccsen ikszelt az Újpest

újpest (újpest fc, )
újpest (újpest fc, )

A második félidőre kifejezetten izgalmas lett a Kaposvári Rákóczi FC - Újpest FC mérkőzés, mely végül 2-2-es döntetlennel zárult.

Az Újpest elleni hazai 2-2-es döntetlennel megszerezte első pontját a Kaposvár a labdarúgó OTP Bank Ligában, a negyedik forduló pénteki nyitómérkőzésén. A Kaposvár és az Újpest is a három pont megszerzését tűzte ki célul a péntek esti találkozó előtt, így tulajdonképpen mindketten csalódottak lehetnek 1-1 pontjukkal.

A három mérkőzés után pont nélkül álló kaposváriak az Újpest ellen szerették volna megkezdeni a felzárkózást a negyedik forduló nyitányán. Nem indult azonban rózsásan a mérkőzés számukra, hiába alakítottak ki több helyzetet az első félidőben, a hajrában mégis a vendégek jutottak előnyhöz Vasiljevic büntetőből szerzett góljával.

A térfélcsere után a kaposváriak ragadták magukhoz az irányítást, ennek következményeként pörgős, eseménydús küzdelmet láthattak a nézők. A somogyiak a 68. percben egyenlítettek Petrache fejesével, a hajrában pedig Thiam a vezető gólt is belőtte. A fővárosiak azonban Lázár B. találatával kiharcolták az egy pontot.

Eredmény – OTP Bank Liga, 4. forduló

Kaposvári Rákóczi FC – Újpest FC  2-2 (0-1)

Kaposvár, 2500 néző, v.: Szabó Zs.

Kaposvár:
Ranilovic – Okuka, Petrache, Kovács O., Jánvári – Babic (Thiam, a szünetben), Addo (Vrucina, 86.) – Pavlovic, Oláh, Balázs B. – Waltner (Markus, 72.)

Újpest:
Balajcza – Litauszki, Antón, Mihajlovic, Ligot – Balogh B. (Lázár B., 82.) Sankovic (Juanan, 62.), Tchibuabua, Vasiljevic, Simon K. – Ahjupera.

Gólszerzők: Petrache (68.), Thiam (81.), illetve Vasiljevic (44., 11-esből), Lázár B. (87.)

Sárga lap: Oláh (3.), Kovács O. (53.), Thiam (71.), Addo (85.), Vrucina (92.), illetve Litauszki (63.), Tchibuabua (75.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik