Foci

United: Fabregas helyett Schweinsteiger?

Bastian Schweinsteiger (bastian schweinsteiger, )
Bastian Schweinsteiger (bastian schweinsteiger, )

A Manchester United labdarúgócsapatánál meghiúsulni látszik Cesc Fabregas leigazolása. Ha nem jön össze a transzfer, Schweinsteiger jöhet szóba.

A Vörös Ördögök jövő héten már harmadszorra adnak hivatalosan is ajánlatot a Barcelona középpályásáért. Ha a katalánok ezt is elutasítanák, akkor David Moyes gárdája Bastian Schweinsteiger, a Bayern München kiválósága iránt kezdhet majd érdeklődni.

Az angol bajnokság címvédője ugyanis ismeretlen forrásokból megtudta, hogy a bajorok új menedzsere, Pep Guardiola nem tart igényt a német tehetségre. Így a manchesteriek egy újabb sikertelen Fabregasért benyújtott átigazolási kísérlet esetében Schweinsteigert vennék célpontba.

Mind e mellett a United nagyon ragaszkodik Fabregas megszerzéséhez, és most egy rekordösszeget jelentő, 35 millió fontos ajánlattal állnak elő. A dologhoz hozzátartozik, hogy a brit csapat különféle címek elnyerésekor összességében plusz 5 millió fontot lenne köteles átutalni a spanyoloknak.

A Manchester háza táján egyébként korábban felröppentek hírek, hogy Marouane Fellainivel, az Everton kiválóságával erősítenének, de Luka Modric neve is szóba jött az angol sajtóban.

David Moyes még senkit nem igazolt, mióta átvette az irányítást az együttes fölött Sir Alex Fergusontól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik