Foci

DVTK: a dobogó a cél, Gallardo nélkül

Szurkolói ankétot tartott a Diósgyőr labdarúgócsapata. Lencse drága, Rudolf nem követi a Trollfocit, esélylatolgatás.

“Hosszú tárgyalássorozat után még kedd este is hosszasan egyeztetettek a felek, de végül sajnálattal vettük tudomásul, bár korábban biztatóan alakultak a megbeszélések, Gallardo mégsem írta alá a papírokat” – adta hírül még szerda délelőtt a Diósgyőr weboldala, hogy a spanyol kedvenc, Francisco Gallardo nem marad a csapatnál.

A DVTK szombaton kezd a labdarúgó OTP Bank Ligában, a Győr vendége lesz Tomiszlav Szivics újjáalakuló együttese.

A miskolciak szurkolói ankétot tartottak szerdán, ahol minden érintett kifejezetten bizakodón tekintett a szezon elé. A szurkolókat is kiszolgálja a klub: már kaphatóak az új mezek, a DVTK-sör is nagyon jól fogy, a szurkolói regisztráció pedig kötelező, és az egész labdarúgás érdekeit szolgálja.


Francisco Gallardo nem marad a városban
Fotó: MTI

Egy kérdésre válaszolva kiderült, mi a feladata az új sportigazgatónak, az Újpestről érkező Kovács Zoltánnak: nemzetközi kapcsolatok, szövetségi edzők, menedzserekkel való kapcsolattartás – szólt a válasz, és azt is megtudhatták a jelen lévők, hogy Kovácsnak nincsenek edzői ambíciói, nem szól bele Tomiszlav Szivics munkájába.

Ha elkezdődik a stadion felújítása, Debrecen vagy Nyíregyháza lehet a csapat ideiglenes otthona, a klub már felvette a kapcsolatot a MÁV-val a szurkolók utaztatása miatt.

Szivics és Tisza Tibor is a támadójáték fontosságát emelte ki az ankéton, Rudolf Gergely pedig elárulta, nem követi a Facebookon töretlen és gejzírként emelkedő népszerűséget elérő Trollfocit, ahol mindig emlékeztetik góltalansági sorozatára.

A csapat kapitánya Kádár Tamás lett, a cél pedig a dobogó megszerzése a bajnokságban. Szivics elégedett a jelenlegi kerettel, de zajlik még egy igazolás. Olyan játékot akarnak nyújtani, ami miatt érdemes meccsre járni.

Lencse László azért nem lesz a Diósgyőr játékosa, mert a Videoton sokat kér érte, pedig Szivics nagyon szerette volna a csapatban látni, elvégre Kecskeméten remekül dolgoztak együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik