Foci

Öt gólt rúgott Ausztráliában a Manchester United

manchester united (manchester united, )
manchester united (manchester united, )

Most jobban teljesített az angol bajnok, mint eddigi túráján bármikor. Robin van Persie közben már Cesc Fabregasról beszél.

A fiatal Jesse Lingaard és Danny Wellbeck duplája azt jelentette, hogy David Moyes, a Vörös Ördögök új menedzsere megszerezte első győzelmét a csapattal.

A United legutóbb kikapott Ázsiában, a thaiföldi bajnokság legjobbjaiból verbuvált csapat 1-0-ra megverte, most viszont Sydney-ben már kiszakadt a gólzsák.

Már a 11. percben betalált Lingaard, majd jött Wellbeck, a félidőben 2-0 volt az állás az ausztrál bajnokság All Star-csapata elleni találkozón. Aztán szépített Berisha, de a végén 5-1-es angol győzelem született, a 87. percben betalált Robin van Persie is.

Az a van Persie, aki örömmel hallott azokról a pletykákról, hogy a Manchester United megkörnyékezte a Barcelona középpályását, Cesc Fabregast.

Ezzel kapcsolatban megszólalt egyébként a napokban Arsene Wenger is. Az Arsenal menedzsere elmondta, nem tud róla, hogy Fabregas váltana. Hogy miért kellene erről tudnia? Azért, mert a londoni csapatnak elővásárlási joga van egykori játékosa esetleges megvételére. Ezt a lehetőséget viszont a katalánok nem említették még az Arsenalnak.

Videó – a találkozó összefoglalója:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik