Foci

Beszólt a debrecenieknek a magyar csatár

kovács péter (kovács péter, )
kovács péter (kovács péter, )

A Strömsgodset-Debrecen Európa Liga-selejtező után Kovács Péter összeszólalkozott a debreceniek egyik alkalmazottjával a játékoskijáróban - írja egy norvég lap.

Ő egyenlített
Fotó: MTI

Csütörtökön bár sokáig vezetett az emberhátrányban focizó Loki a norvég együttes otthonában, de a 92. percben épp Kovács Péter, a Strömsgodset veterán támadója egyenlített.

A norvég Drammens Tidende megírta, hogy bár Kovács visszafogottan játszott a mérkőzésen, épp a megfelelő pillanatban bizonyította képességeit, hiszen akkor egalizált, amikor kellett.

“Meglepően jó érzés volt. Az a dolgom, hogy gólt szerezzek, és az mindig jó, ha képes vagyok ellátni a munkám” – mondta Kovács, aki a lefújás után a játékoskijárón át hagyta volna el a gyepet.

Ám ekkor – ahogy a norvégok írják – vitázni kezdett valakivel a debreceniektől. A lap szerint magyarul beszélgettek és egyáltalán nem volt baráti a hangulat.

“Nem tudom, hogy ki volt, de azt állította, hogy szándékosan okoztam sérülést Joel Damahounak.Pedig csak térd a térddel ütközött. Csak ő volt ingerült, de nem érdekel a dolog. Tipikusan magyarul viselkedett, ahogy feltüzelte magát” – zárta gondolatait a csatár.

Damahou egyébként tényleg lesérült, a DVSC honlapja szerint részleges elülső kereszt- és oldalszalag-szakadás szenvedett. Ráadásul a sérült területen felgyülemlett a vér, emiatt le kell azt szívni.

A visszavágót július 25-én rendezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik