Foci

Rooney megy vagy marad?

Rooney (rooney)
Rooney (rooney)

A Paris Saint-Germain sikeresen szerződtette Edison Cavanit kedden, de nem maradtunk átigazolási pletyka nélkül sem. Az egyik legnagyobb kérdés a nemzetközi focivilágban továbbra is az: eligazol-e a Manchester Unitedból Wayne Rooney.

Szóba hozták több angol és külföldi klubbal, de mostanra úgy tűnik, hogy két londoni csapat, a Chelsea és az Arsenal küzd érte.

A támadó távozásának lehetősége azután erősödött fel újra, miután David Moyes, a United új menedzsere kijelentette, hogy nem szeretné, ha minden Rooney-ról szólna az egyesületnél. Ettől függetlenül persze meg akarja tartani, mert Robin van Persie sérülése esetén elöl is bevethető.

A Kékek a pletykák szerint 10 millió fontot adnának a csatárért, plusz David Luizt vagy Juan Matat. Ezt a klub cáfolta, ám azt elismerte, valóban ajánlatot tettek Rooney-ért, de egyetlen Chelsea-játékos eladása sem merült fel az üzlettel összefüggésben.


A következő szezonban már lehet, hogy egymásért küzdenek és nem egymás ellen
Fotó: AFP

Az Arsenal miután nem tud dűlőre jutni a Liverpoollal Luis Suárez átigazolásával kapcsolatban, megpróbálja a Vörös Ördögök csatárát szerződtetni. Arsene Wenger a klub menedzsere elárulta, hogy képesek megfizetni a támadót, ha hozzájuk szerződne: „Rooney-nak még két évig szól a szerződése mostani klubjánál és a United dönt, hogy megtartja-e vagy sem, de számunkra nem lenne probléma megfizetni őt.”

Tavaly a United happolta el Van Persie-t az Ágyúsoktól,most ugyanez megtörténhet csak fordítva és másik főszereplővel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik