Foci

Kölcsöncsatár húzhatja ki a Vidit a kátyúból

Zé Luís (zé luís)
Zé Luís (zé luís)

José Luís Mendes de Andrade egy évig kerül kölcsönbe a székesfehérvári focicsapathoz. Egy veterán kapus is érkezett.

A Zé Luísként ismert Zöld-foki szigeteki focista a Bragától érkezik kölcsönbe, ahol az előző szezonban 15 bajnokin játszott és négy gólt szerzett. A korábban a Gil Vicentében is megfordult válogatott csatár a Bajnokok Ligája főtábláján is szóhoz jutott.

“Tudom, hogy a bajnoki cím a cél, tehát minél több győzelemhez és ennek a célnak az eléréséhez szeretném hozzásegíteni a csapatot. Ezt pedig úgy tudom megtenni, ha sok gólt szerzek!” – mondta a 22 esztendős Zé Luís székfoglalójában.

Valóban ráfért az erősítés a piros-kékek támadószekciójára, a klub csatárai ugyanis hadilábon állnak a gólszerzéssel, ez is az oka annak, hogy a gárda leszerepelt az Európa Ligában.

A kapuba is igazolt a Videoton, oda a jó nevű Juan Calatayud érkezett. A 33 esztendős spanyol kapus, aki több spanyol együttesben is megfordult 1+1 évre írt alá.

“Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhatok a Vidi családhoz, minden erőmmel azon leszek, hogy újabb sikerekhez segítsem a csapatot. A feleségemmel a napokban körülnézünk Székesfehérváron és Budapesten is, utána döntjük el, hogy hol lakunk majd. Fontos, hogy a legjobb helyet válasszuk, hiszen januárban gyermekünk születik.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik