Foci

Garancsi végtelenül szomorú és elkeseredett

Garancsi István (garancsi istván, )
Garancsi István (garancsi istván, )

Még nem tette túl magát a kiesésen a Videoton tulajdonosa.

Amint arról írtunk, a Vidi csütörtökön nagy meglepetésre kikapott 1-0-ra a Mladost Podgorica ellen, a montenegrói együttes így idegenben lőtt góljának köszönhetően továbbjutott az Európa Liga második selejtezőkörébe. A klub szurkolói azóta sem értik, mi történhetett, és érthetően maga a tulajdonos, Garancsi István is rendkívül csalódott:

“Elmondani nehéz, mennyire rosszul érzem magam. Ez a gyors kiesés egy váratlan lórúgással ért fel számomra. Azóta sem tértem teljesen magamhoz. Az érzelmi állapotomat és a tennivalóimat tekintve ketté kell választanom magamban a szerepköreimet. A klubtulajdonoséra és a Vidi-szurkolóéra. Tulajdonosként, jelen pillanatban, azt tudom mondani, hogy a történtek semmilyen módon nem csökkentették az eltökéltségemet, és nem befolyásolják a hosszú távú céljaimat a Videoton FC-vel! Haladok tovább azon az úton, amelyet a szerepvállalásom kezdetén kijelöltem.


Garancsi István, a Videoton tulajdonosa
Fotó: vidi.hu

Vidi-szurkolóként pedig azt mondhatom, végtelenül szomorú és elkeseredett vagyok. Semmilyen szinten nem tudtam még feldolgozni a történteket. Ehhez legalább 3-4 napra lesz szükség, de az is lehet, hogy többre” – mondta Garancsi, aki azt is elárulta, egy-egy vereség után 24 órás türelmi időt kér az ismerőseitől, ezúttal azonban 72-őt.

“Mivel szurkolóként érzelmileg ennyire túlfűtött állapotba kerültem, tulajdonosként nem akarok most gondolkodni. Indulatból reagálni hosszú távú projektek esetében sosem célravezető. Amint úgy érzem, hogy az érzelmi állapotom nem befolyásolja a döntéseimet, meg fogom tenni a kellő lépéseket!” – így a klubtulajdonos, aki hozzátette, a csapat halad tovább a megkezdett úton.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik