Foci

Guardiola és a Bayern készül az “unalmas” Bundesligára

Pep Guardiola (pep guardiola, )
Pep Guardiola (pep guardiola, )

A korábbi válogatott kapus, Jens Lehmann szerint könnyedén nyeri majd a bajnokságot a bajor alakulat. Josep Guardiola túl van az első edzésén.

Érdekes nyilatkozatot tett a Borussia Dortmund és az Arsenal korábbi hálóőre, Jens Lehmann. Szerinte az unalmas Bundesligát – ahogyan ő fogalmazott – simán megnyeri majd a Bayern München.  Nyilatkozatát arra alapozza az egykori válogatott kapus, hogy a játékmester Mario Götze megszerzésével legnagyobb riválisát gyengítette a Bayern.

Lehmann hozzátette még, hogy szerinte a katalán mester, Pep Guardiola ugyanolyan sikeres lesz, mint Barcelonában.

A vb-bronzérmes kapus a következőket mondta még: „A Barcelona és a Bayern is nagyon sikeres csapat. Nem lesz kihívás számukra a következő idény. Az egyetlen nehéz sorozat a Bajnokok Ligája vagy talán a Klubvilágbajnokság lehet.


Guardiola komoly kihívások elé néz
Fotó: AFP

Közben a héten bemutatott Josep Guardiola levezényelte első edzését a müncheniek élén. Az Allianz Arénában az előzetesen várt 25 ezer néző helyett nagyjából 8000 szurkoló követte figyelemmel a kora esti tréninget.

A keretből ugyanakkor sokan hiányoztak: a brazil Dante és Luiz Gustavo, valamint a spanyol Javi Martinez a brazíliai Konföderációs Kupán szerepel, a június elején válogatott meccset vívó játékosoknak nem kellett részt venniük ezen az edzésen, Mario Götze és Holger Badstuber pedig sérülés miatt hagyta ki a gyakorlást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik