Foci

Labdarúgótábort rendez az AC Milan Budapesten

ac milan (ac milan, )
ac milan (ac milan, )

Már kilencedik alkalommal rendezi meg az idén nyáron az AC Milan olasz labdarúgóklub magyarországi ifjúsági futballtáborát.

A július 1. és 5. között az Angyalföldi Sportközpontban sorra kerülő esemény szerdai beharangozó sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a táborba 6 és 16 év közötti gyermekeket várnak, de a részvételt illetően nincsenek kiválasztási szempontok, igazolt és amatőr labdarúgók egyaránt jelentkezhetnek.

A rendezvény célja a lehető legjobban kombinálni a sportot, a tanulást és a kikapcsolódást, valamint lehetőséget biztosítani a fiataloknak arra, hogy egy olyan különleges edzésprogramban vegyenek részt, amely sok tekintetben eltér a hazai gyakorlattól.

Olaszország és a világ egyik legsikeresebb futballklubjának tábora ugyanakkor nevelési program is, mert helyes életmodellt és pozitív magatartásformákat igyekszik mutatni a gyerekeknek.

Az AC Milan utánpótlásedzői a táborban kiválasztják majd a két legtehetségesebbnek tartott fiatalt, akiket meghívnak Milánóba. Az idén nyáron a klub a világ további 30 országában rendez ilyen tábort, a legügyesebbekből pedig összeállítanak egy csapatot, amelynek tagjai az egyesület egyik utánpótlásközpontjában játszhatnak egy mérkőzést, majd a San Siróban megnézhetik az AC Milan egyik bajnoki találkozóját.

A Milan Junior Campbe a www.milanjuniorcamp.hu oldalon jelentkezhetnek az érdeklődők, a részvételi díj 59 ezer forint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik