Foci

Casillas a válogatottban is a kispadra szorult

Iker Casillas (iker casillas, )
Iker Casillas (iker casillas, )

A spanyol válogatott kedd esti Írország elleni barátságos mérkőzésén Victor Valdes áll a gólvonal mögé. Ez azt sejteti, hogy a szombaton kezdődő Konföderációs Kupán is a Barcelona kapusa lesz az első számú hálóőr.

Iker Casillast Mourinho először még tavaly decemberben tette partvonalon kívülre. Köztudott, edző és tanítványa nem ettek egymás tenyeréből. Másodjára és végleg Mourinho azt követően hagyta ki a csapatból a madridi ikont, hogy az januárban kézsérülést szenvedett. Így immár lassan öt hónapja nem védett tétmeccsen, amit a spanyol válogatott mestere Vicente Del Bosque sem tudott figyelmen kívül hagyni.

Pontosabban szombaton a Haiti elleni barátságos meccsen (2-1) kapott egy félidőt – ott is a másodikat -, de az nem volt egyéb, mint 45 percnyi ácsorgás a napon. A Marca úgy tudja ugyanis, hogy a kedd esti Írország elleni barátságos mérkőzésen már Victor Valdes fut majd ki a csapattal a kezdőkörbe és mivel a június 15-én kezdődő Konföderációs Kupa előtt ez az utolsó felkészülési meccsük, alighanem ott is a Barcelona kapusa lesz a kezdő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik