Foci

Van, akinek hat másodperc is elég a gólhoz

lukas podolski (lukas podolski, )
lukas podolski (lukas podolski, )

Németország barátságos mérkőzésen 4-2-re győzte le Ecuadort. Lukas Podolski úgy lőtt gólt hat másodperc után, hogy az ellenfél kezdte a meccset.

Az egyesült államokban, Boca Ratonban rendezték a mérkőzést. Természetesen a németek számítottak a találkozó esélyeseinek, és ezt be is bizonyították, hiszen hat másodperc után megzörrent a háló: a dél-amerikaiak kezdték az összecsapást, majd miután a legutolsó védőnek passzolt csapattársa, Podolski elvette tőle a játékszert.

Az Arsenal támadója lépett hármat, és 13 méterről bevágta a kapuba a labdát.

Nem telt el sok idő, a 4. percben Bender megduplázta a németek előnyét, majd a 17. percben ismét Podolski volt a befejezőember egy szép akció végén. A 4-0-s részeredményt Bender állította be távoli lökete után.

Ecuador még a szünet előtt szépíteni tudott, majd a második felvonásban még egyet lőttek, így 4-2-vel ért véget az összecsapás.

A játéknap másik mérkőzésén Anglia meglepetésre csak 1-1-es döntetlenre végzett Írország ellen: a vendégek Long gólja révén kerültek előnybe, majd Lampard még az első félidőben egyenlíteni tudott.

Eredmények – barátságos mérkőzések

Németország – Ecuador 4-2 (4-1)
Gólszerzők: Podolski (1., 17.), Bender (4., 24.) illetve Valencia (45.), Ayovi (84.)

Anglia – Írország 1-1 (1-1)
Gólszerzők: Lampard (23.) illetve Long (13.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik