Foci

Tizenegyespárbaj is dönthet a BL-finálén

borussia dortmund, bayern münchen (borussia dortmund, bayern münchen, )
borussia dortmund, bayern münchen (borussia dortmund, bayern münchen, )

Szerkesztőségünk tagjai között nincs összhang a BL-döntőt illetően: van aki a Dortmundot, van aki a Bayern látja jobbnak.

Mikor kiderült, hogy a két német óriás, a Bayern München és a Borussia Dortmund játssza a BL-döntőjét, sokan ellőtték a megjósolhatan a végeredmény közhelyet. Igaz, akkor is ezt mondtuk volna, ha a Real, a Barca vagy a négy csapat közül bárki kettő játszaná a finálét egymással.

Na, persze ilyenkor mindenki megfogalmazza vágyait, mi is körbekérdeztünk a szerkesztőségben.

Anyaoldalunk főszerkesztője szerint 3-2-re nyer a Dortmund, mert motiváltabb lesz, mint a német bajnokságot megnyerő Bayern München. Persze az ő tippjei még egyetlen egyszer sem jöttek be elmondása szerint, elég csak arra gondolni, hogy MTK-drukkerként feltételezte, hogy a csapat a kiesés elkerüléséért harcol majd idén, miközben a kék-fehérek jelenleg a dobogón állnak.


Fotó: AFP

A mi oldalunk főszerkesztője szerint 1-1-es rendes játékidő után hosszabbításban nyer a Borussia, tehát a Bayern harmadszor is elbukik egy döntőt négy éven belül.

Korrektoruk a Bayernnek drukkol, egyik szerkesztőnk pedig “Bayern hopp, Dortmund Klopp” jelszó mentén fogad a bajorokra, 2-1-es végeredmény mellett.

Másik kollégánk is rendes játékidős ikszre tenne, de volt olyan is, aki nagyarányú bajor győzelmet jósolt, a Bayern impozáns játéka miatt, Jelen sorok írója szerint nagyon sok gól lesz, és nem kizárt egy 3-3-as, vagy 4-3-as végeredmény (előző esetben hosszabbítás és büntetők) valamelyik irányba, a Dortmundot valamivel esélyesebbnek mondván.

A Sport24 a Bajnokok Ligája-döntőt élő, szöveges tudósításban közvetíti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik