Foci

Győzelemmel zárt otthon a Kaposvár

balázs benjámin (balázs benjámin, )
balázs benjámin (balázs benjámin, )

A Kaposvár-Paks találkozónak különösebb tétje már nem volt, és ez meg is látszott a játékon.

Sem a paksiak, sem a kaposváriak nem voltak fenyegetettek a kiesést illetően, és előrébb sem tudnak már végezni a felek a 8. helynél, így túlzottan nem volt izgalmas a találkozó.

Az iramra viszont nem lehetett panasz, hiszen hajtottak a játékosok, bár a helyzetekkel hadilábon álltak. A meccset a vendégek kezdték jobban, Könyves már a 3. percben gólt szerezhetett volna, de Hajduch védeni tudott. 

A játékrész második felére a hazaiak is felébredtek, előbb Waltner került ziccerbe, ami kimaradt, majd Balázs Benjámin távoli, 15 méteres fejesével vezetést szerzett a Kaposvár (1-0).

A szünet után emberhátrányba került a Paks Lázok kiállítását követően, ennek ellenére a vendégek nyomtak jobban, hiszen számukra fontos lett volna az egyenlítés. Ez azonban nem jött össze, így maradt az egygólos hazai siker.

A Kaposvár megelőzte a tabellán a Paksot, így a Rákóczi a 11. Az utolsó fordulóban a Kaposvár a Ferencvároshoz látogat, a Paks pedig a Kecskemétet fogadja.

Eredmény – OTP Bank Liga, 29. forduló

Kaposvári Rákóczi – MVM Paks 1-0 (1-0)
Gólszerző: Balázs (36.)

Kaposvár: Hajduch – Okuka, Kovács O., Hegedűs (Zámbó, 57.), Jánvári – Addo, Pedro – Balázs, Safaric, Haruna (Thian, 74.) – Waltner (Pavlovic, 80.) Vezetőedző: Prukner László.

Paks: Csernyánszki – Heffler, Éger, Fiola, Szabó J. – Lázok, Sifter, Bartha – Könyves (Kiss T., 58.), Eppel (Vayer, 68.), Heffler N. (Kovács G., 82.) Vezetőedző. Tomislav Sivic.

Sárga lap: Kovács O. (23.), Pedro (79.), Zámbó (83.) illetve Könyves (20.), Eppel (55.)

Piros lap: Lázok (64.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik