Foci

Zé Robertónak „elgurult a gyógyszere”

Gremio (gremio, dida, zé roberto)
Gremio (gremio, dida, zé roberto)

Az egykori brazil válogatott labdarúgó a Libertadores Kupa középdöntőjében nemes egyszerűséggel mellbe rúgta ellenfelét. Csak sárgát kapott.Dél- Amerikában is vannak béna játékvezetők...

Csütörtökön beszámoltunk a Boca Juniors furcsa továbbjutásáról. A brazil Corinthiansnak két szabályos gólt és egy egyértelmű büntetőt nem adtak meg, így kiestek. A Libertadores Kupa középdöntőinek brazil csapatai közül a Gremio is pórul járt csütörtökön.

A kolumbiai Santa Fe hazai pályán a második félidő 34. percében szerzett góllal 1-0-ra nyert a visszavágón, így idegenben szerzett több góllal búcsúztatta a korábbi brazil válogatottakat – Elano, Zé Roberto, Dida –soraiban tudó Gremiót.

Zé Robertónak vagy a gyorsasága kopott meg, vagy a gyógyszere gurult el az első félidőben, mindenesetre olyat tett, ami miatt a bírónak azonnal ki kellett volna állítania – nemes egyszerűséggel nyújtott lábbal mellbe rúgta ellenfelét. A spori azonban csak sárga lapot adott neki…

A Libertadores Kupa legjobb nyolc csapata közé a kolumbiai Santa Fe mellett 2-2 brazil és argentin, valamint 1-1 perui, mexikói és paraguayi csapat jutott be.

LIBERTADORES-KUPA NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓK

Olimpia (paraguayi) – Tigre (argentin) 2-0 (Gamara 52., Paparatto 64., öngól)
Tj.: Olimpia, 3-2-es összesítéssel

Santa Fe (kolumbiai) – Gremio (brazil) 1-0 (Tamayo 80.)
Tj.: Santa Fe, 2-2-es összesítéssel, idegenben lőtt góllal

A negyeddöntők párosítása:
Atlético Mineiro (brazil) – Tijuana (mexikói)
Boca Juniors (argentin) – Newell’s Old Boys (argentin)
Santa Fe (kolumbiai) – Real Garcilaso (perui)
Olimpia (paraguayi) – Fluminense (brazil)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik