Foci

Egervárinak új kiszemeltje van

egervári sándor (egervári sándor)
egervári sándor (egervári sándor)

Egervári Sándor a hétvégén Lengyelországba látogat egy futballmeccsre, ahol Lovrencsics Gergő játékát nézi meg.

Az mlsz.hu híre szerint a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Varsóba utazik, ahol az éllovas Legia Warsaw fogadja majd a második helyezett Lech Poznant. Már ez a rangadó is kecsegtetően hangzik, azonban a vendégegyüttesben pályára léphet a magyar Lovrencsics Gergő is.

A szolnoki születésű futballista a poznani csapat támadószekcióját erősíti, olyannyira, hogy az utóbbi időben mutatott remeklésének köszönhetően már hat gólt és négy gólpasszt jegyez a szezonban, mindezt 23 mérkőzésen érte el. A 24 esztendős Lovrencsics ezt megelőzően Pápán focizott, sőt, most is csak kölcsönben van a Lechnél a Lombardtól.


Lovrencsics szárnyal tavasszal
Fotó: lechpoznan.pl

„Lovrencsics Gergő ősszel kiváló formát futott, már akkor felfigyeltünk rá a szakmai stáb tagjaival. Télen egy kisebb visszaesés következett be a játékában, de tavasszal ismét kiemelkedő formában játszik” – mondta Egervári a szövetségi honlapnak.

„A rendelkezésünkre álló számítógépes elemzőrendszernek köszönhetően teljes képünk van róla, akárcsak az összes többi külföldön játszó magyar futballistáról. Mivel nagy rangadó következik a lengyel bajnokságban, ami szakmailag is érdekes lehet számunkra, elutazunk Varsóba, és testközelből is megnézzük Gergő játékát. Jelenleg ő is részét képezi azon légiósoknak, akiknek megvan az esélyük, hogy bekerüljenek a magyar válogatott keretébe, ezért is tartjuk fontosnak, hogy személyesen is tapasztalatokat szerezzünk róla.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik