Foci

A német foci újra belemar a spanyolba

neymar (neymar, )
neymar (neymar, )

Sajtóhírek szerint bombaüzletet kötött a Bajnokok Ligája-döntős Bayern München, amely leigazolja Neymart, a brazilok 21 éves futballcsillagát.

A német bajnokság a maga csendes, alapos módján felzárkózott a világ legjobbjai mellé. Jelzi ezt a BL házidöntő, a telt házas stadionok és most egy újabb hír, miszerint a Real és a Barcelona által évek óta körüludvarolt brazil Santos játékosa, Neymar nyártól a Bayern München játékosa lesz. Ha ez igaz, akkor a német focigazdaság újfent belemart a spanyolba…

A goal.com című honlap Vicente Cascionra hivatkozva adta közzé a hírt. A 70 éves úriember azért tűnhet valós hírforrásnak, mert korábban a Santos alelnökeként tevékenykedett. Most állítja, biztos információja van arról, hogy Neymar már aláírt a Bayernhez és augusztusban már náluk kezdi az alapozást.

Az angol lapok azt is tudni vélik, hogy a Bayern világrekordnak számító 86 millió fontot, azaz körülbelül 30 milliárd forintot fizet a Puskás-díjas csatárért.

A német futballban mindenről tudó Bild és Kicker egyelőre hallgat. Szerintünk a német futballgazdaság elég józanul működik ahhoz, hogy ez csak egy “árfelhajtó” kacsa legyen a egykori vice presidente részéről…

Más kérdés, hogy Pep Guardiola, a Bayern edzőjének személye fontos szerepet játszhat a döntésben. Meglátjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik