Foci

Nem is rúgták ki az Újpest volt edzőjét

Jos-Daerden(960x640).jpg (jos daerden, )
Jos-Daerden(960x640).jpg (jos daerden, )

Meglepő információt ejtett el a csakfoci.hu-n az Újpest tulajdonosa.


Marc Leliévre maradhat a csapat mellett, mert Jos Daerdent nem menesztették papíron
Fotó: MTI

Hivatalosan nincs vezetőedzője az Újpestnek, legalábbis olyan, aki pro licensszel rendelkezik, ennek megfelelően ott lehet a szabályok szerint a csapat mellett.

Jos Daerdent a Paks elleni 0-6 után elküldték, legalábbis eddig úgy tudtuk, azóta Marc Leliévre irányítja a lilákat, sokkal eredményesebben, kivívva ezzel a lila-fehér drukkerek és a magyar focitársadalom szimpátiáját.

A csakfoci.hu csütörtökön Roderick Duchatelet-vel, az Újpest belga tulajdonosával közölt interjút. Ebben a sportvezető azt mondta, nagy az esélye annak, hogy Marc Leliévre hosszabb ideig lesz a csapat vezetőedzője, legfőképpen azért, mert eredményes a csapat, mióta ő felügyeli a szakmai munkát.

Arra a kérdésre, hogy hogyan hidalja át azt a problémát, hogy neki nincs pro licensze, azt mondta, nem a papírnak kell számítania, hanem az eredményeknek, ráadásul Jos Daerden még mindig a klub alkalmazásában áll, ki sem lett rúgva korábban.

Meglepő fejlemény.

Ezek szerint adminisztratív módon kijátszható továbbra is a szövetség ezen feltétele. Duchatelet hozzátette, ha minden megfelelően alakul, a következő szezonban az Újpest tartani tudja majd a lépést a Videotonnal és a Győrrel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik