Foci

Kiszakadt a Loki gólzsákja

adamo-coulibaly(960x640)(1).jpg (adamo coulibaly, )
adamo-coulibaly(960x640)(1).jpg (adamo coulibaly, )

Lazán nyert a Debrecen a Siófok ellen.

Úgy tűnik, nem jön össze a siófoki csoda. Azok után, hogy a balatoni csapat megverte 3-0-ra a Diósgyőrt, majd az MTK-t is két vállra fektette, a legmerészebbek arról álmodoztak, hogy mégiscsak sikerülhet a bentmaradás.

Ehhez azonban a Pápának pontokat kell vesztenie a hátralévő fordulókban, a Siófoknak meg lehetőség szerint minden meccset megnyerni. Nos, már Debrecenben sem sikerült ez, sőt, nagy verésbe szaladt bele Horváth Károly csapata.


Fotó: MTI

 

A Loki kezdettől fogva könnyedén játszott, ehhez persze kellett Sidibe második percben szerzett találata. Aztán a gólkirályi címre is pályázó Adamo Coulibaly mesterhármast ért el a hátralévő időben, Dajic csak szépíteni tudott.

A Kecskemét Eger elleni győzelme után a Loki lépéskényszerben volt, de győzelmével visszaszerezte az 5. helyet.

Eredmény – labdarúgó NB I.:

Debreceni VSC-TEVA – FGSZ-Siófok 4-1 (2-0)

Debrecen, 3000 néző, vezette: Bognár

Debrecen: Verpecz – Nagy (Simac, a szünetben), Máté, Mészáros, Korhut – Czvitkovics, Ramos, Bouadla, Ferenczi (Kulcsár, 67.) – Sidibe (Dombi, 75.), Coulibaly. Vezetőedző: Kondás Elemér

Siófok: Kurucz – Fehér, Tímár, Fodor (Nyári, a szünetben), Takács – Gál, Nagy (Kis, 81.) – Pál (Menyhárt, 57.), Kecskés, Melczer – Dajic. Vezetőedző: Horváth Károly

Gólszerzők: Coulibaly (25., 43., 53.), Sidibe (2.), illetve Dajic (62.)

Sárga lap: Gál (78.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik