Foci

Kikapott a Milan, Boatenget ismét megtalálták

Arturo Vidal (arturo vidal, juventus, )
Arturo Vidal (arturo vidal, juventus, )

Nem elég, hogy az AC Milan labdarúgócsapata kikapott 1-0-ra Torinóban, de még a játékosait is rasszista jelzőkkel illették.

Torinóban nem ritka, hogy a lelátón több tízezren zsúfolódnak össze a lelátón már a csapatok bemelegítései alatt. A hazaiak szép megoldásait természetesen vastaps követi, a vendég játékosok azonban kapnak hideget-meleget. Most sem volt ez másképp, vasárnap a Juventus és az AC Milan rangadója előtt a milánói játékosokat találták meg, Kevin-Prince Boatenget például rasszista jelzőkkel illették az állítása szerint, míg Mario Balotellit annak ellenére is szidták, hogy eltiltása miatt pályára sem lépett.

A Rossoneri szempontjából nem indult jól a meccs, a 15. percben kellett lecserélni ugyanis Abbiati kapust, a helyére beküldött Amelia pedig összehozott egy büntetőt az ellenfélnek a második félidőben. Azt Arturo Vidal értékesítette, ez pedig elég volt a címvédőnek, hogy egy jó nagyot lépjen a bajnoki cím megszerzése felé.

Öt fordulóval a vége előtt a Zebrák 11 ponttal vezetnek a Napoli előtt, szóval gyakorlatilag csak idő kérdése, mikor ünnepelhetik újabb elsőségüket.

Eredmény – Serie A, 33. forduló

Juventus – AC Milan 1-0 (0-0)
Gólszerző: Vidal (57. – 11-esből)


Ajánlott videó

Olvasói sztorik