Foci

Beckham szerint Messi jobb, mint Ronaldo

David Beckham, Zlatan Ibrahimovic (david beckham, zlatan ibrahimovic, )
David Beckham, Zlatan Ibrahimovic (david beckham, zlatan ibrahimovic, )

Az angol ikon korunk klasszisairól beszélt.


Fotó: AFP

A PSG angol középpályását annak apropóján kérdezték, hogy csapata nagy csatában, 3-3-mal, idegenben lőtt kevesebb góllal kiesett a Bajnokok Ligájából.

A Los Angeles Galaxytól távozó David Beckham sokak meglepetésére jutott szóhoz a BL-ben is, de látva játékát, nem lógott ki a sorból. Ráadásul majdnem szuperbravúr részese volt.

“Vannak hasonlóságok kettejük között a tehetség és a technikai tudás terén, és fantasztikusan jót tesz a labdarúgásnak, hogy ők egyszerre jelen vannak benne. Ugyanakkor Messi a legjobb játékos, ez nem kérdés” – mondta Beckham az argentin Telam hírügynökségnek.

“Lehetetlen, hogy még egy olyan játékos szülessen, mint Messi, egyedüli klasszis. Van ő és Ronaldo, meg a többiek” – mondta.

Ami a Barca elleni párharcot illeti: “Vezettünk, amíg Messi be nem jött a pályára. Ahogy beállt, nem sokkal később gólt lőtt a Barcelona. Nagyon élvezem, hogy ebben a korban még a BL-ben játszhatok, de utálok veszíteni. A csapat jól játszott, mindkét meccsen olyan játékot nyújtottunk, amire büszkék lehetünk. Nem kaptunk ki a Barcától, ez erőt kell hogy adjon” – mondta Becks.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik