Foci

A Juve otthon is kikapott a Bayerntől

juventus bayern münchen (juventus, bayern münchen, )
juventus bayern münchen (juventus, bayern münchen, )

Aki megveri a Münchent, megnyerheti a Bajnokok Ligáját.


Fotó: AFP

A Bayern München friss német bajnokként, valamint 2-0-s előnnyel utazott Torinóba. A németek uralták is az első perceket, egyedül azt sajnálhatták, hogy a horvát Mandzukic már a 7. percben sárgát kapott, így kihagyja a következő BL-találkozót.

A félidő derekán Pirlo rúghatott szabadrúgást, Neuernek bravúrral kellett védenie. Alaba a 39. percben kínálta meg Buffont. Az első félidő harcos játékot hozott, gólt nem.

Nagy Juve-helyzet maradt ki a fordulás után Quiglarella révén, és ahogyan az lenni szokott, nem sokkal később gólt lőtt az ellenfél. A 64. percben Schweinsteiger ívelt be nagyszerű szabadrúgást, Javi Martinez fejesét Buffon óriási bravúrral kiütötte, de a labda Mandzukic elé pattant, aki nem hibázott (0-1).


Pogba révén próbált válaszolni nem sokkal ezután a Juve, de a labdát többet birtokolta a Bayern ekkor is (44-56). Conte hármat cserélt a gól után, negyedórán belül, de mindhiába.

Sőt, a 91. percben jött a kegyelemdöfés, Schweinsteiger második gólpasszát Pizarro értékesítette, 4-0-lal ment tovább a Bayern.

Ez a Bayern most szinte verhetetlen.

A nap másik mérkőzésén a Barcelona vért izzadva jutott tovább a Paris SG ellen.

Eredmény – Bajnokok Ligája, negyeddöntő, 2. mérkőzés:

Juventus – Bayern München 0-2 (0-0)

Torino, vezette: Carballo (spanyol)

Juventus: Buffon – Chiellini, Bonucci, Barzagli – Asamoah, Marchisio (Giaccherini, 79.), Pirlo, Pogba, Padoin (Isla, 69.) – Vucinic, Quagliarella (Matri, 66.). Vezetőedző: Antonio Conte

Bayern München: Neuer – Lahm, Van Buyten (Boateng, 35.), Dante, Alaba – Martinez, Schweinsteiger – Robben, Müller, Ribéry (Luis Gustavo, 80.) – Mandzukic. Vezetőedző: Jupp Heynckes

Gólszerzők: Mandzukic (64.), Pizarro (90+1.)

Sárga lap: Bonucci (13.), illetve Mandzukic (7.)

Továbbjutott: a Bayern München, 4-0-s összesítéssel.

Videó – a találkozó összefoglalója:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik