Foci

Hali-Fradi: jegyzőkönyvben a huhogás

Ricardo-Moniz(960x640).jpg (ricardo moniz, )
Ricardo-Moniz(960x640).jpg (ricardo moniz, )

Kovács Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) biztonsági igazgató-helyettese a helyszínen tekintette meg a szombati bajnokit.

Mi is írtunk róla, hogy Ricardo Monizt, a Ferencváros edzőjét feldühítették a szombathelyi szurkolók. Az OTP Bank Liga 0-0-s döntetlennel véget érő zöld-fehér rangadóján ugyanis többször is huhogtak a lelátón. A Fradi edzője a találkozót követő sajtótájékoztatón azt mondta, hasonló esetben a jövőben akár le is vonulhat az FTC a pályáról.

Az biztos, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) téma lesz majd az eset, ugyanis a haladasfc.nyugat.hu cikke szerint a helyszínen tartózkodó Kovács Péter jelentésébe bekerült a huhogás is. Kovács az MLSZ biztonsági igazgató-helyettese. A cikk szerint azt is feljegyezte, hogy a lefújás után egy petárdát dobtak a pályára a Hali-táborból.

A szombathelyiek ugyanakkor hiányolnak pár dolgot a jelentésből: „a vendégtábor nyomdafestéket nem tűrő szlogenjei vagy Leandro mutogatása nem került be a jelentésbe. Persze ez egyáltalán nem ad felmentést a >>huhogóknak<<” – írja az oldal.

A Magyar Labdarúgó Szövetség egyébként épp a fordulót megelőzően jelentette be, hogy bevezeti a honi bajnokságban az UEFA háromlépcsős (megszakítás, felfüggesztés, beszüntetés) rendszerét és a jövőben az eddiginél is keményebben lép fel a rasszizmus ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik