Foci

Liverpooli csatárt venne a Juventus

Luis Suarez (luis suarez, )
Luis Suarez (luis suarez, )

A torinói focicsapat a nyáron Luis Suárezzel erősítene, ez azonban legalább 50 millió eurójába fáj majd az együttesnek.

Suárezt több nagycsapat is vinné (Fotó: AFP)

Aki kedden este látta a Bayern München és a Juventus csatáját (2-0-ra nyerte a bajorok) a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, annak egyből feltűnhetett, hogy a torinóiak elöl igencsak „vékonyak”. Quagliarella és Matri kettőse abszolút veszélytelen volt a német kapura és ugyan a Vucinic, Giovinco duó már aktívabb volt, de a rendelkezésükre álló szűk fél óra kevésnek bizonyult a gólszerzésre.

Régóta hallani már, hogy ha a Juventus fel akar nőni Európa élvonalához, akkor mindenképpen szereznie kell egy sztárt a támadóalakulatba. A müncheni fiaskó másnapján már be is dobott egy nevet a torinói média, a városi Tuttosport ugyanis főhírként hozta le, hogy a Juve szemet vetetett a liverpooli Luis Suárezre. Meg a Bayern München is. Újabb párharcot vív egymással a két mamutklub.

A szigetországban is amondó a média, hogy Suárez a nyáron távozik. A brit lapok szerint viszonylag egyszerű a helyzet: a Pool 50 millió alatt meg sem hallgatja az ajánlatokat, afölött pedig a legtöbbet kínáló együttes nyer. Az uruguayi egyébként a minap azt mondta, hogy ha megfontolandó ajánlatot kap, akkor biztosan elgondolkozik majd rajta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik