Foci

Nyolcgólos meccsen nyert a Napoli

Cavani (ssc napoli, napoli, cavani, )
Cavani (ssc napoli, napoli, cavani, )

A Serie A 30. fordulójának szombat késő esti mérkőzésén a Napoli Torinóban tudott 5-3-ra nyerni.

Persze nem a Juve volt Cavaniék ellenfele, hanem a kistestvér, a Torino, de képben voltak a Zebrák is, hiszen a tabella második helyezettjének győzelemre volt szüksége ahhoz, hogy ne szakadjon le a címvédőtől.

A Napoli be is húzta a három pontot, bár nem volt könnyű dolguk. A vezetést is a hazaiak szerezték meg egy kapu előtti kavarodás után Barreto révén, majd még az első félidőben egyenlíteni tudtak a vendégek, köszönhetően Dzemailinak.

A szünet után a svájci válogatott középpályás duplázni tudott, így fordított a Napoli, de szinte azonnal válaszolt a Torino is, egy büntetővel,  majd Meggiorini révén megint a hazaiaknál volt az előny.

A hajrában aztán összekapták magukat a vendégek, Dzemaili megszerezte harmadik találatát is, míg Cavani a legfontosabb pillanatokban jelentkezett egy duplával, így végül 5-3-ra nyertek a nápolyiak, és tartják második helyüket a Juventus mögött.

Eredmény – Serie A, 30. forduló
Torino – Napoli 3-5 (1-1)
Gólszerzők: Barreto (30.), Jonathas (74.-büntetőből), Meggiorini (78.) illetve Dzemaili (10., 47., 80.), Cavani (84., 90.)

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik