Foci

Kilencet kapott a futsalválogatott

futsal válogatott (futsal, futsal válogatott, dróth zoltán)
futsal válogatott (futsal, futsal válogatott, dróth zoltán)

Nem sikerült az olaszok elleni bravúr, ennek értelmében Európa-bajnoki pótselejtezőt játszik majd a magyar futsalválogatott.

A montenegróiak és a finnek Eb-selejtezős legyőzésével futsalválogatottunk elérte minimális célját, a szombati utolsó játéknapon az Eb-részvételt érő első hely volt a cél a házigazda olaszok ellen, Bariban.

A vb-harmadik hazaiak ellen ezen a napon nem volt reális esélyünk a pontszerzésre, fölényesen nyerte meg a mérkőzést az olasz csapat. A magyar válogatott csak a hatodik olasz gól után tudott szépíteni Dróth Zoltán révén. A végeredmény 9-1 lett, ezzel a mieink a második helyen zártak, és készülhetnek az őszi pótselejtezőre.

“Sajnos nem tudok olyan játékelemet mondani, amiben meg tudtuk volna közelíteni az olaszokat” – mondta a meccs után Frank Tamás szövetségi kapitány.

“A hazaiaknak ráadásul ma minden bejött, szerencsénk sem volt. Nem vártam ekkora különbséget, mert nem törvényszerű, hogy kilenc gólt kapjunk egy ilyen meccsen, még ha a világ egyik legjobbja is az ellenfél. A minimális célt elértük, pótselejtezőre készülhetünk, bízom benne, hogy addigra kiheverjük ezt a vereséget, és kivívhatjuk az Eb-szereplést” – tette hozzá a szakember.

Eredmény – futsal Eb-selejtező:

Olaszország – Magyarország 9-1 (3-0)

Magyarország: Pallai Gábor – Németh Péter, Lódi Tamás, Harnisch Ákos, Dróth Zoltán. Cserék: Balázs Zoltán, Nagy Tamás, Frank Péter, Szécsi Barna, Trencsényi János, Rábl János, Dávid Richárd, Lovas Norbert

A magyar gólszerző: Dróth

Ajánlott videó

Olvasói sztorik