Foci

Barton: Neymar csak egy Youtube-sztár

neymar (neymar, )
neymar (neymar, )

Az Olympique Marseille angol labdarúgója, Joey Barton szerint Neymar a foci Justin Biebere, és valójában csak "macskapisi" a teljesítménye.

A középpályás tipikusan az a futballista, aki inkább a pályán kívüli nyilatkozataival és tetteivel hívja fel magára a figyelmet, mint sziporkázó játékával. A 30 éves angolnak több balhéja is volt már, szórakozóhelyen is verekedett már, de 77 napot börtönben is töltött már, legutóbb pedig David Beckhamnek szólt be.

Most pedig Neymar került célkeresztbe, a tehetséges játékost a Brazília-Oroszország mérkőzésen látottak alapján szólta le. Szerinte Neymar nem más, mint a labdarúgás Justin Biebere, és csak a Youtube-on olyan nagyszerű, mint amilyennek tartják, tette közzé Twitteren Barton. A középpályás azt is hozzátette, hogy valójában csak “macskapisi” az, amit Neymar tud. 

Tegyük hozzá, a fiatal zseni sok kupát nem tud felmutatni, hiszen az olimpián leszerepeltek a dél-amerikaiak, míg az elmúlt időszakban, mióta ismét Luis Felipe Scolari a Selecao szövetségi kapitánya, nem nyertek még meccset. A Santosszal viszont dél-amerikai Szuperkupát és Libertadores-kupát nyert.

Neymar erre csak röviden reagált: “Nem tudom, hogy ő kicsoda.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik