Foci

Már Isztambulban a válogatott

szabics imre (szabics imre, )
szabics imre (szabics imre, )

Megérkezett Egervári Sándor és csapata Isztambulba. A magyar szurkolók még a kedd esti meccs helyszínén is vehetnek jegyet.

A válogatott tagjai a hétfő kora reggeli kelés után elindultak Törökországba, a holnapi vb-selejtező helyszínére. A hangulat már jóval oldottabb, mint a románok elleni hazai meccs (2-2-re végeztünk, a 92. percben bekapott gól után) másnapján, a játékosok bizakodva várják a kedd esti összecsapást.

A csapat 9 óra után Ferihegyen tartott sajtótájékoztatót, Király Gábor és Hajnal Tamás véleményét itt olvashatjátok el.

A fél 11-es felszállás után a válogatott menetrend szerint érkezett meg a török fővárosba, ahol magyar zászlóval felszerelkezett szurkolók és a török média munkatársai várták őket. A magyar különítmény ezt követően rendőri felvezetéssel buszozott a szállására, Egervári Sándor közölte, hogy magyar idő szerint fél 7-kor a keddi meccs helyszínén, a Fenerbahce-stadionban edz a csapat.

A Magyar Labdarúgó Szövetség egyébként segítséget nyújt abban, hogy minden Isztambulba utazó szurkoló a meghirdetett áron jusson belépőhöz a Törökország–Magyarország világbajnoki selejtezőre. A március 26-i Törökország–Magyarország mérkőzésre szóló jegyek árusításával az MLSZ az országos hálózattal rendelkező Ticket Expresst bízta meg.
A török válogatott játékoskerete:

Kapusok: Volkan Demirel (Fenerbahce), Onur Recep Kivrak (Trabzonspor), Tolga Zengin (Trabzonspor)

Védők: Serdar Aziz (Bursaspor), Gökhan Gönül (Fenerbahce), Bekir Irtegün (Fenerbahce), Hasan Ali Kaldirim (Fenerbahce), Serdar Kurtulus (Gaziantepspor), Semih Kaya (Galatasaray), Egemen Korkmaz (Fenerbahce)

Középpályások: Hamit Altintop (Galatasaray), Soner Aydogdu (Trabzonspor), Mehmet Ekici (Werder Bremen), Caner Erkin (Fenerbahce), Kerim Frei (Fulham), Selcuk Inan (Galatasaray), Alper Potuk (Eskisehirspor), Olcay Sahan (Besiktas), Nuri Sahin (Borussia Dortmund), Arda Turan (Atlético Madrid)

Támadók: Umut Bulut (Galatasaray), Mevlüt Erdinc (Stade Rennes), Sercan Sararer (Greuther Fürth), Burak Yilmaz (Galatasaray)

Csak a jegyárusítás kezdete után jutott a Magyar Labdarúgó Szövetség tudtára, hogy a török szövetségtől átvett jegyeket kizárólag a TEX három fővárosi irodájában lehetett a meghirdetett 3000 forintos áron megvásárolni, az interneten lefoglalt vagy futárszolgálattal kiszállított belépőkért a Ticket Express plusz költséget számolt fel.

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnézést kér azoktól a szurkolóktól, akik a fentiek miatt nem jutottak jegyhez, vagy csak jelentősen drágábban tudtak belépőt vásárolni a mérkőzésre. A szövetség mindent megtesz annak érdekében, hogy senki se maradjon le önhibáján kívül a fontos világbajnoki selejtezőről, ezért azon szurkolók számára, akik előre szervezett úttal rendelkeznek Isztambulba, de még nincs jegyük a mérkőzésre, az MLSZ az eredetileg meghirdetett 3000 forintos áron biztosít jegyeket a mérkőzés helyszínén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik