Foci

Egervári: A törököknek támadniuk kell

Egervári Sándor (egervári sándor, )
Egervári Sándor (egervári sándor, )

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint Törökország van lépéskényszerben, és ez a szituációs minket segíthet.

A magyar válogatott a románok elleni sorsdöntő meccs után egy másik sorsdöntő meccset játszik, így tesz 25 éve lényegében.

A törökök elleni keddi, este magyar idő szerint fél nyolckor kezdődő találkozó tétje az, hogy a mieink versenyben maradnak-e a románokkal a második helyért, avagy a törököket felsegítik a pótselejtezőt érő 2. helyért vívott harchoz harmadik szereplőnek.

“Nagyon nehéz mérkőzésre készülünk. A tét óriási: mindkét csapat a második helyért küzd a csoportban. Ami minket illet, túltettük magunkat azon, hogy két pontot veszítettünk Románia ellen, és készen állunk a holnapi mérkőzésre. Nagyon jó csapattal találkozunk, de a törökök győzelmi kényszerben vannak, és ez most nekünk segíthet” – mondta Egervári Sándor szövetségi kapitány.

A mieink az “odavágón” 3-1-re nyertek a Puskás Stadionban, akkor gólt lőtt Szabics Imre is. A Sturm Graz támadója azt mondta a sajtótájékoztatón, hogy fantasztikus hangulatra számít az 51 ezer fős isztambuli Sükrü Saracoglu Stadionban, ahol állítólag nem lesz telt ház.

“Nem játszottam több mint három hétig, ezért kértem cserét a románok ellen, de ha a kapitány is úgy gondolja, készen állok a következő meccsre” – mondta Szabics.

A magyar kapitány a meccs előtt másfél órával hirdet kezdőcsapatot.

Videó – Vanczák és Korcsmár véleménye a meccsről:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik