Foci

Magyar-román: regisztrálni kell a kivetítő közeléhez

A Magyar Labdarúgó Szövetség közös meccsnézést szervez március 22-ére, most közölték a részleteket is. Magna Cum Laude-koncert is lesz.

A zárt kapus döntés ellenére a magyar válogatott szurkolói közösen nézhetik majd a sorsdöntőnek mondott magyar-román világbajnoki selejtező-mérkőzést a budapesti Ötvenhatosok terén.

A kilátogató szurkolókat a büfék mellett óriáskivetítők várják Budapest egyik legnagyobb közterén. A program már jóval a mérkőzés előtt elkezdődik, 19 órától a Magna Cum Laude koncertje adja meg az alaphangulatot a szurkoláshoz.

A teljes program mindenki számára ingyenes. Ugyanakkor az MLSZ weboldalán közölte, a legjobb helyekért van egy kis dolguk a drukkereknek.

“Az MLSZ partnere, a Magyar Telekom jóvoltából az óriáskivetítőhöz legközelebbi helyekre SMS regisztrációt követően lehet bejutni. Ehhez mindössze a FOCI szót kell elküldeni SMS-ben a +36 30 3030987-es, nem emelt díjas telefonszámra” – írja a szövetség..

(A magyarországi mobiltávközlési szolgáltatók díjcsomagjában meghatározott SMS-, MMS-díjak szerint. A sikeres regisztrációt egy QR kódot ábrázoló válasz MMS jelzi, éppen ezért a regisztrációs folyamatot MMS-képes mobilkészülékkel kell elvégezni. A kódot a helyszíni belépéshez meg kell őrizni.)

Az első 3500 regisztráló a színpadhoz és a kivetítőhöz közel nézheti végig az eseményeket. Minden regisztrációval két-két szurkoló léphet be a kiemelt területre.

Máshol is lesz kivetítő:

Eközben a Puskás Stadion Dózsa György úti bejáratánál is kivetítőt állítanak fel. A meccs előtt olyan együttesek lépnek fel, mint a Kárpátia, a Szebb Napok, az Egészséges Fejbőr.

A Carpathian Brigade szervezi az eseményt. A többi közt ezt írják:

“Mi nem mondjuk, hogy ne hozz székely / árpádsávos / nagy-magyarországos zászlót!!! MI KÖTELEZŐVÉ TESSZÜK AZT! Mi nem mondjuk, hogy ne állj fel, hanem ülj le!!! MI KÖTELEZŐVÉ TESSZÜK, HOGY TOMBOLJ ÉS SZURKOLJ A CSAPATÉRT! Mi nem mondjuk meg, mit énekelj, dalolj!!! MI CSAK AZT MONDJUK: HAJRÁ MAGYARORSZÁG!” Mi pedig nem mondjuk meg, hogy ne hozzatok pirót.”

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik