Foci

Rodgers: Suarez az év játékosa

luis suarez, liverpool (luis suarez, )
luis suarez, liverpool (luis suarez, )

A Liverpool menedzsere az egekig magasztalja uruguayi labdarúgóját.

Új időszak köszöntött a Liverpool életébe a szezon elején, hiszen Brendan Rodgerst, a Swansea menedzserét azért nevezték ki, hogy építse fel a jövő csapatát.

A sors iróniája, hogy a walesi kiscsapat Michael Laudruppal megnyerte a Ligakupát, a Pool viszont egyelőre valóban a csapatépítést járja, ugyanis az FA-kupából a harmadosztályú Oldham verte ki, az Európa Ligából pedig az Anzsi Mahacskala búcsúztatta a múlt héten.

Ezzel együtt a bajnokságban kezd összeérni a csapat, akadnak kiváló mérkőzései is, amelyek bizakodásra adnak okot a jövőre vonatkozóan. A menedzser most uruguayi támadójának képességeiről áradozott.

A 26 éves Luis Suarez 18 gólt szerzett eddig a Premier League-ben, 26-ot az összes versenysorozatban, fel is keltette a Bundesliga-éllovas Bayern München figyelmét.

A Liverpool ezzel együtt is csak a 8. helyen áll a tabellán, 11 fordulóval a vége előtt.

„Hogy szerintem ki az év legjobbja? Egyértelműen Luis Suarez, fenomenálisan játszik. Ezt nem csak azért mondom, mert én vagyok a menedzsere. Luisnak egyedüli csatárként kellett játszania hat hónapon át, és egyetlen edzést sem hagyott ki mellesleg. Páratlan klasszis” – mondta Brendan Rodgers.

A Liverpool a hétvégén Roberto Martinez Wiganjéhez látogat. Elképzelhető, hogy Suarez csatártársa, Daniel Sturridge azon a mérkőzésen kisebb sérülés miatt nem léphet pályára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik