Foci

Nem bírt a sereghajtóval a Genoa

Fabrizio Miccoli (fabrizio miccoli, )
Fabrizio Miccoli (fabrizio miccoli, )

A Tőzsér Dánielt a kispadon felejtő Genoa labdarúgócsapata egy felejthető mérkőzésen játszott 0-0-át a Palermo vendégeként a Serie A-ban.

Nem tudni, mi lelhette az olasz szövetséget, amikor a bajnokság menetrendjét készítették, mindenesetre szombatra mindössze egy bajnokit írtak ki: a Palermo és a Genoa összecsapását. Mindez azt jelentette, hogy a tök utolsó fogadta a kiesés ellen menekülő riválisát. Tőzsér Dániel csak a kispadon kapott helyet és végül ott is ragadt.

A csapatok próbálkoztak ugyan az ellenfél védelmének feltörésével, az mindenesetre látszott ezen a mérkőzésen, hogy az érintettek miért a tabella végén foglalnak helyet. A Genoa volt valamivel aktívabb az első negyvenöt percben, majd a szünet előtt talán joggal reklamált egy elmaradt büntetőért.

A második félidőben is a Genoa volt aktívabb támadásban, de az első igazán nagy helyzet a Palermo előtt adódott, Boselli egy remek centerezés után lőhetett tisztán, ám megtette azt a szívességet, hogy középre helyezett, így Frey, ha bravúrral is, de védeni tudott. A hazaiak aztán a hajrára tíz emberre fogyatkoztak Aronica meggondolatlansága miatt, ám a Genoa ezt nem tudta kihasználni, a vége egy senkinek sem jó döntetlen lett.

Eredmény – Serie A, 26. forduló
Palermo – Genoa 0-0
Piros lap: Aronica (76.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik