Foci

Kétgólos hátrányból is továbbmenne a Liverpool

pepe reina, gulácsi péter (pepe reina, gulácsi péter, )
pepe reina, gulácsi péter (pepe reina, gulácsi péter, )

Az angol együttes kapusa, Pepe Reina szerint a Liverpool képes kiejteni a Zenitet az Európa Ligából, habár az oroszok kétgólos előnyről várják a visszavágót.

Brendan Rodgers együttese múlt csütörtökön egy 2-0-s vereségbe szaladt bele Szentpéterváron, így komoly hátrányba kerültek, hiszen az Anfield Roadon kellene legyőzniük legalább három találattal a Zenitet ahhoz, hogy bejussanak az EL-nyolcaddöntőbe.

A spanyol hálóőr, Reina viszont állítja, képesek lesznek a Vörösök ledolgozni a hátrányukat, annak ellenére is, hogy Daniel Sturridge és Philippe Coutinho nem állhat majd a vezetőedző rendelkezésére, hiszen ők már pályára lépek egy másik csapat színeiben az európai kupaporondon, míg Fabio Borini minden bizonnyal a teljes szezont kénytelen kihagyni vállsérülése miatt.

“Minden rendben lesz, nincs kétség, hogy képesek leszünk nyerni, és továbbjutni a Zenit ellen” – mondta Reina a ‘Pool honlapjának. – “Ahogy Rodgers mondta az előző mérkőzést követően, az első találat lesz a legfontosabb. És ezt nekünk kell megszereznünk. Hazai pályán mindig sok helyzetünk van, legalább öt-hat komoly gólszerzési lehetőség, és nem lesz ez másképp csütörtökön sem.”

A találkozót 21:05 órakor az Anfield Roadon rendezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik