Foci

Bajban Egervári: újabb válogatott dőlt ki

Németh Krisztián (Németh Krisztián)
Németh Krisztián (Németh Krisztián)

Amióta Németh Krisztián a holland Roda JC játékosa, rendre meghívót kapott a szövetségi kapitánytól. Most megsérült, így a románok elleni vb-selejtezőn biztosan nem állhat a válogatott rendelkezésére.

Egy hónapot kell kihagynia Németh Krisztiánnak, a Roda magyar válogatott labdarúgójának, így szinte biztos, hogy Egervári Sándor szövetségi kapitány nem számíthat rá március 22-én a románok elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésen. A 24 éves csatár egy közösségi portálon hétfőn jelezte, jobb a helyzet, mint amire számítottak, de így is egy hónapra harcképtelenné vált.

Németh Krisztián február 10-én szenvedett bokasérülést az Ajax Amsterdam elleni holland bajnoki találkozón.
A magyar válogatottnak – jelen állás szerint – zárt kapuk mögött kell lejátszania március 22-én a románok elleni hazai világbajnoki selejtezőjét, mert az augusztus 15-én Budapesten rendezett, Izrael elleni barátságos mérkőzésen a szurkolók egy csoportja antiszemita rigmusokat kiabált és sértő jelképeket mutatott fel.

A magyar szövetség, miután a FIFA elutasította a fellebbezését, bejelentette, hogy a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz fordul.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik