Foci

Vidi: Gomesnak kellett Gomes

Vitor-Gomes(210x140)(1).jpg (vítor gomes, videoton, videoton fc, )
Vitor-Gomes(210x140)(1).jpg (vítor gomes, videoton, videoton fc, )

A Videoton portugál edzője, José Gomes igényt tart honfitársa, a többszörös U21-es válogatott Vítor Gomes játékára. A védekező középpályás fél évre kölcsönbe érkezik egyelőre.

Kapcsolódó cikkek

Vítor Gomes 1987. december 25-én született Portugáliában, Vila do Condéban. 18 évesen mutatkozott be a Rio Ave csapatában, ahol 119 mérkőzésen 4 gólt szerzett. A posztját tekintve védekező középpályás 2008-ban Olaszországba, a Cagliarihoz került kölcsönbe, ott azonban bajnoki mérkőzésen nem lépett pályára.

„Örülök, hogy a Vidiben folytathatom pályafutásomat. Úgy érzem, hogy jó döntést hoztam, mert a Videoton FC komoly klub, nagy tervekkel és célokkal, amelyek megvalósításához minden körülmény adott. Bízom benne, hogy teljesítményemmel segítem majd a klubot, a részemről mindent meg fogok tenni ezért” – nyilatkozta a vidi.hu kérdésére a játékos.

Gomes egyelőre kölcsönbe érkezik Fehérvárra, a Videotonnak nyáron opciós joga lesz arra, hogy megvásárolja a futballistát.

Gomes és a csapat is elutazott a Belekbe, ahol vasárnapig lesznek, ma már edzettek, és az első felkészülési mérkőzéstszerdán az orosz Tyerek Groznij együttesével játszák. Nem utazhatott el azonban Haraszti Zsolt, aki a hétvégi Zalaegerszeg ellen 6-3-ra megnyert Mk mérkőzésen szenvedett tárdsérülést. Diagnózis még nincs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik