Foci

Szabics és Szalai is bekerült a kezdőbe

labdarúgó válogatott (labdarúgó válogatott, )
labdarúgó válogatott (labdarúgó válogatott, )

Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a Fehéroroszország elleni felkészülési meccs kezdőjét.

A magyar együttes jelenleg a törökországi Belekben edzőtáborozik, szerdán pedig le is játssza első idei mérkőzését. Az ellenfél Fehéroroszország lesz, amely ellen eddig egyszer játszott nemzeti tizenegyünk. Az az összecsapás nem idéz fel túl sok szép emléket, az akkor fiatal Alekszandar Hleb vezette együttes ugyanis 5-2-re tudott nyerni Debrecenben. A magyar gólokat Kenesei Krisztián és a tragikusan fiatalon elhunyt Fehér Miklós szerezték.

Itt van tehát az ideje a visszavágásnak, Egervári Sándor pedig a jelek szerint hasonló véleményen lehet, ugyanis Szalai Ádám és Szabics Imre személyében két befejező csatárral áll majd ki a csapat. A csapatkapitányi karszalagot ezúttal Dzsudzsák Balázs viseli majd a magyar idő szerint 17 órakor kezdődő találkozón. A Dinamo Moszkva szélsőjének ez lesz az 50. válogatott meccse.

A keretbe több újonc is meghívót kapott, ők adott esetben a kispadról beszállva debütálhatnak.

A magyar válogatott szerdai kezdője
Bogdán Ádám – Vanczák Vilmos, Korcsmár Zsolt, Mészáros Norbert, Kádár Tamás – Pintér Ádám, Hajnal Tamás – Koman Vladimir, Szabics Imre, Dzsudzsák Balázs – Szalai Ádám

Ajánlott videó

Olvasói sztorik