Foci

Reina besegített a Manchester Citynek

Sergio Agüero (sergio agüero, )
Sergio Agüero (sergio agüero, )

A Liverpool spanyol kapusa a találkozó hajrájában nagyot hibázott, Sergio Agüero így pontot mentett a hazai pályán játszó címvédőnek. 2-2-vel végződött az angol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának rangadója.

A hazai pályán játszó Citynek már az első percben volt egy gólszerzési lehetősége, David Silva löketét azonban bravúrral védte Pepe Reina. A spanyol hálóőr aztán a 23. minutumban már tehetetlen volt, Milner tökéletes centerezése után Dzeko szerezte meg a vezetést a címvédőnek.

Nem örülhettek sokáig a manchesteriek, ugyani nem sokkal később a Chelsea-től igazolt Daniel Sturridge bombázott a hálóba, így a szünet 1-1-nél érte a csapatokat. A 73. percben már a Poolnál volt az előny, a csapatkapitány, Steven Gerrard kellemetlen lövése fogott ki Joe Harton.

A Vörösök végül nem tudtak nyerni, ebben pedig vastagon benne volt Pepe Reina. A kapus indokolatlanul, ráadásul rosszul jött ki egy labdára, Sergio Agüero pedig a tizenhatos oldalától el tudott csavarni a portás mellett, beállítva a 2-2-es végeredményt a hajrában. A Citynek így is kilenc pont a hátránya a listavezető Manchester United mögött.

A játéknap másik mérkőzésén a Tottenham, ha nagy nehezen is, de nyerni tudott a West Bromwich Albion otthonában, a mostanában a góllövésben is jeleskedő Gareth Bale szerezte a három pontot érő találatot. A hazaiak szinte az egész második félidőt emberhátrányban játszották végig, ugyanis Popov a szünet után egy piros lapért cserébe leköpte Walkert.

Eredmények – Premier League, 24. forduló

Manchester City – Liverpool 2-2 (1-1)
Gólszerzők: Dzeko (23., Agüero (78.) illetve Sturridge (29.), Gerrard (73.)

West Bromwich Albion – Tottenham Hotspur 0-1 (0-0)
Gólszerző: Bale (57.)
Piros lap: Popov (47.)


Ajánlott videó

Olvasói sztorik