Foci

Az Interből igazolt brazilt a Liverpool

philippe-coutinho(960x640).jpg (philippe coutinho)
philippe-coutinho(960x640).jpg (philippe coutinho)

Aláírt az Anfield Roadra a 20 éves középpályás, Philippe Coutinho.

Az Arsenal otthonában már 2-0-ra is vezetett a Liverpool a szerdai bajnokin, végül 2-2 lett a végeredmény. A Pool vezetői, drukkerei már tudták ekkor, hogy egy új játékossal bővül a keret.

Philippe Coutinhóval kapcsolatban a kommentárok sietnek megjegyezni, hogy irányító középpályás, a játék szervezésére alkalmas labdarúgó, de szélsőként is lehet használni.

Rá is fér a Liverpoolra az erősítés, nemrég a harmadosztályú Oldham ellenében estek ki az FA-kupából, annak ellenére, hogy a bajnokságban azért kezd beérni Brendan Rodgers munkája, és az is igaz, hogy nagyon fiatal a csapat kerete.

Coutinho a 10-es mezt kapta meg aláírásakor, ez mindenképp jelzésértékű, arrafelé még van értéke ennek a mezszámnak.

A Liverpool második igazolása ő Daniel Sturridge után idén januárban, az egyszeres válogatott brazil 8 és fél millió fontért érkezik az Anfield Roadra (Sturridge-ért 12 milliót fizettek).

“Nagyon boldog vagyok, fontos lépés ez a karrieremben. Nagyon izgatott vagyok, várom, hogy pályára léphessek. A Liverpool hatalmas klub nagyszerű játékosokkal. Otthon Brazíliában sokat hallottunk, beszéltünk róla. Hisznek bennem, ezért nagyon hálás vagyok” – nyilatkozta a középpályás.

Coutinho a Vasco de Gamában kezdte pályafutását, 2008-ban szerződött az Interbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik