Foci

Új menedzsere van a Southamptonnak

Menesztette Nigel Adkinst a Szentek vezetősége a gyenge szereplés miatt, helyét Mauricio Pochettiono vette át.

Nem szerepel valami fényesen az újonc Southampton a Premier League-ben, de így is a 15. helyen áll, azaz jelenleg nem áll kiesésre. Igaz, csak 3 pontra van a 18. helyezett Aston Villától.

Így nem meglepő a menedzsercsere, hacsak nem azért, mert a Chelsea ellen 2-2-t ért el a csapat. bravúros feltámadást bemutatva.

Az Espanyol korábbi vezetőedzője, Mauricio Pochettino érkezett Southamptonba, és határozott véleménnyel “be is köszönt” a szurkolóknak, miután kemény és őszinte munkát hirdetett.

“A legnagyobb kihívás számomra a munkában az, hogy magam mellé állítsam a szurkolókat. Ez a játék róluk szól, így nagyon remélem, hogy kemény és őszinte melóval ez sikerülhet. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, minden hirtelen történt, de a részletek nem érdekelnek” – mondta a 40 éves szakember, aki elárulta, José Morunho javasolta neki a Premier League-et munkahelyként.

‘A csapat eddig is jól szerepelt, követtük Spanyolországból valamennyire a szereplést. Nagy tisztelője vagyok az angol focinak, egyik jó barátom, Mourinho is azt mondta, a legjobb focit ebben a ligában játsszák. Izgatottan várom a munkát” – így Pochettino.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik