Foci

A világ legkeresettebb futballedzője diák

Pep Guardiola (pep guardiola, manuel estiarte, )
Pep Guardiola (pep guardiola, manuel estiarte, )

Pep Guardiola miután bejelentette, hogy nyáron visszatérne a labdarúgás világába szinte valamennyi nagy klub kívánságlistáján szerepel.

A Barcelonát nyáron elhagyó spanyol edző jelenleg akítvan pihen. Egészen pontosan diák, New Yorkban hallgat közgazdaságtant, mégpedig a “gazdaság növekedése és fejlődése” címmel – írja a bild.de. Végül is a foci üzlet, pénzről szól, vagy nem? Emellett persze tervezi a jövőjét is, bejelentette, visszatérne a foci mókuskerekébe.

A német újság azért foglalkozott kedden címlapon Pep Guardiolával, mert tudni vélik, hogy a Bayern München nyáron szerződteti a Barcelonával 14 címet szerző edzőt, akit már tavaly nyáron is megkörnyékeztekJosep Maria Orobitg, Guardiola menedzsere a lap szerint hétvégén Münchenben tárgyalt, ami megerősíteni látszik az üzletet.

Más kérdés, hogy a Chelsea és a Man. City is versenyt fut érte, ráadásul a menedzser cáfolta a müncheni tárgyalásokat – azt mondta, Frankfurtban volt egy sétahajón…. Mindemellett Frankfurt is Németországban van és a hajókázás akár röpke kitérő is lehetett két reptéri átszállás közt, ahova a személyes kapcsolat felvétele végett simán elutazhatott a Bayern-vezetés.

Egy biztos: a Bayern jelenlegi edzőjének, Jupp Heynckesnek a szerződése lejár a nyáron.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik