Foci

Gera Zoltánnak eszébe sincs abbahagyni

gera zoltán (gera zoltán)
gera zoltán (gera zoltán)

A West Bromwich Albion és a magyar válogatott labdarúgója úgy gondolja, akár még a korábbiaknál is jobban mehet majd neki a foci, ha felépül..

Merthogy Gera Zoltán a hétvégén, a Queens Park Rangers elleni FA-kupa találkozón Pak Dzsi Szung belépője után megsérült. Mint később kiderült, keresztszalag-szakadása lett.

“Sokszor lemondtak már rólam az évek során, de az elmúlt félév abban erősített meg, hogy tudok még magas szinten játszani és jól. Jól vagyok, attól eltekintve, hogy a lábamat meg kell műteni… Túlléptem a híren, amely nem teljesen ért váratlanul. Ugyanazt éreztem ugyanis, mint az előző súlyos sérülésemnél, ami szintén szakadás volt.

Már az orvosunk is mondta az öltözőben, miután elvégezte a szükséges teszteket, hogy ez valószínűleg szakadás. Reménykedtem, próbáltam magam felkészíteni a rossz hírre, így nem ért váratlanul, amikor közölték. Lélekben akkor már erős voltam” mondta a csakfoci.hu portálnak a 33 éves játékos.

A 77-szeres válogatottnak porcleválás is van a térdében, így műteni kell. Ez azt jelenti, hogy minimum fél évet kell kihagynia az elkövetkezendőkben.

“Ez egy szerencsétlen mozdulat következménye volt. Meg se fordult a fejemben, hogy nem épülök fel, vagy nem tudok már többé magas szinten játszani. Sőt az ellenkezőjéről vagyok meggyőződve. Persze, ehhez az is kell, hogy minden jól menjen a rehabilitáció során” – tette hozzá Gera Zoltán.

A játékos a sérülés miatt ki kell hogy hagyja a sorsdöntő románok elleni márciusi világbajnoki-selejtezőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik