Foci

Wengert bosszantja a sikertelenség

arsene wenger (arsene wenger, )
arsene wenger (arsene wenger, )

Arséne Wengert, az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzőjét zavarja, hogy az Ágyúsok évek óta nem nyertek semmit.

Ez a hétvége az FA-kupáról szól Nagy-Britanniában, a világ legrégebbi, egyenes kieséses sorozatának 2012-13-as kiírása a negyedik köréhez érkezett. Az Arsenal vasárnap lép pályára, az ellenfél pedig a Swansea csapata lesz.

Arséne Wenger a walesi együttes elleni találkozó apropóján tartott sajtótájékoztatót, a gall mester pedig nem kertelt: unja már a sikertelenséget.

„Kellemetlen ez a helyzet a számomra, ugyanis nem azért vagyok itt, hogy azt nézzem, amint mások trófeákat nyernek. Éppen ezért az FA-kupára is nagy hangsúlyt fektetünk, legyen elég annyit megjegyeznem, hogy korábban már négyszer is sikerült elnyerni az irányításommal a trófeát” – mondta Wenger.

Valamit valóban villantani kellene már az Ágyúsoknak, ugyanis a sikerek mostanában elkerülték a londoni csapatot, legutóbb 2005-ben emelhettek magasba egy serleget a klub játékosai, az éppen az FA-kupa volt.

A bajnoki esélyek elszállni látszanak idén, mivel a csapat 18 pontos hátrányban van a listavezető Manchester United mögött, a Bajnokok Ligája legjobb 16 együttese között pedig az előző szezon döntőse, a Bayern München vár Wenger legénységére. A Ligakupából a negyeddöntőben pottyant ki a Senal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik