Foci

Del Piero lehet, hogy marad Ausztráliában

alessandro del piero (alessandro del piero, )
alessandro del piero (alessandro del piero, )

A Juventus korábbi ikonja jól érzi magát Sydney-ben, és nem zárkózik el attól, hogy folytassa a játékot jelenlegi csapatánál.

Alessandro Del Piero rekordot jelentő, 513 mérkőzésen szerepelt az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában, nyár elején köszönt el a bajnoki címet szerző Juventustól.

A 38 éves játékos a Sydney FC-be igazolt, ahol több kevesebb sikerrel szerepel, mindenesetre a nézőszámot alaposan feljebb srófolta az ausztrál együttes hazai meccsein. Most kijelentette, szívesen tárgyal a folytatásról.

“Eddig nagyon jól éreztem magam a csapatnál. Van időnk megvitatni, hogy maradok-e vagy sem, de jelenleg a legfontosabb nekem, a csapattagok és a klub számára az, hogy a következő meccsekre koncentráljunk. Van okunk az aggodalomra, mert nehéz időszak előtt állunk, erővel és mentálisan is bírnunk kell a ránk váró kihívásokat.

Más miatt nem aggódom, élvezem, hogy itt vagyok” – így Del Piero, aki nyomatékosította, ha a megfelelő időpont eljön, leülnek a klub vezetőivel, és megbeszélik a részleteket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik