Foci

A nagy öreg hosszabbított a Spurs csapatával

brad friedel (brad friedel, )
brad friedel (brad friedel, )

További egy évig marad a Tottenhamnél a 41 éves kapus, Brad Friedel. Hugo Lloris romokban.

Tovább rontotta Hugo Lloris eddig sem túl rózsás hangulatát egy karácsonyi hír, miszerint meghosszabbította szerződését Brad Friedel a Tottenham labdarúgócsapatával.

Andre Villas-Boas legtöbbször rá számít a Spurs kezdőcsapatában, pedig már 41 éves az ausztrál kapus, ezzel együtt kivéló formában van. A Spurs ugyanakkor a szezon előtt éppen azért szerződtette Hugo Llorist a Lyontól, hogy meglegyen az utánpótlás.

Sőt, a legtöbben – jogosan – azt gondolták, a francia válogatott első számú kapusa lesz a Tottenham első számú hálóőre is. Ez nem így lett.

“Nem azért írtam alá a Spurshöz, hogy cserekapus legyek. A csapat érdekeit tartom szem előtt, mindenkit tisztelek, de azért jöttem ide, hogy játsszak” – mondta a l’Equipe-nek a francia korábban. Didier Deschamps, a gall válogatott szövetségi kapitánya is “kiakadt” már Villas-Boasra, amiért keveset szerepelteti Llorist.

Friedel 2011-ben érkezett az Aston Villától, és ha kitölti szerződését, 43 évesen távozik majd 2014-ben. Mindenesetre a szerződés-hosszabbításnak a többi kapus sem örül felhőtlenül: Gomes és Cudicini is elgondolkodhat a folytatáson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik