Foci

Újabb angol befektető húz el a magyar fociból

Jött és ment a Dunakanyar-Vác NB2-es labdarúgócsapatának befektetője John Marshall. Indoklás nincs, tanácstalanság és adósság van.

Október elején hatalmas tervekkel érkezett Vácra John Marshall és cége. Kezdetben ugyanaz a Berki Krisztián képviselte a tulajdonosi vonalat, aki annak idején Kevin McCabe ferencvárosi próbálkozásánál – milliárdokat bukott – is az angol tulajdonos magyarországi “szeme és füle” volt.

Berki azonban gyorsabban eltűnt a Vác mellől, mint maga a tulajdonos. A vacfc.hu írása arról számol be, ködbe veszett a tulajdonos. A honlap szerint szerdán a labdarúgókat összehívta a jelenlegi vezetés és a játékosok annak reményében jelentek meg szabadságukat félbehagyva, hogy megkapják eddig elmaradt járandóságaikat.Csalódniuk kellett… John Marshall tulajdonos helyett csak üzenet várta őket: a tulajdonos nem hajlandó további pénzt fektetni a labdarúgócsapatba!

Hogy mi áll a háttérben azt senki sem tudja. Ami biztos, a Vác féltávnál az ötödik helyen áll a Ness Hungary NB2 Keleti csoportjában, azaz egyelőre jövőre is maradhatna a másodosztályban, míg a Magyar Kupában óriási meglepetésre még az MTK-t is búcsúztatta és a negyeddöntőben várja a tavaszt.

Az is tény, a foci24 hírportál nemrég megszellőztette, lyukas zsebből tömik a Vácot, ergo nem is olyan gazdag John Mershall, mint ahogy állítja magáról. A lelépése ezt erősíti meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik