Foci

Redknapp még nem tett csodát

Harry Redknapp (harry redknapp, )
Harry Redknapp (harry redknapp, )

A sereghajtó Queens Park Rangers a Sunderland vendégeként játszott 0-0-át az angol labdarúgó-bajnokságban.

Mi is írtunk róla még a múlt héten, hogy Harry Redknappet nevezték ki az angol bajnokságban szereplő Queens Park Rangers vezetőedzőjének, a remek szakember pedig nemes feladatot kapot: bent kell tartania a pocsékul rajtoló londoni együttest a Premier League-ben.

A szakember szombaton még csak a lelátóról figyelte, ahogyan a nyeretlen Parkőrök kikapnak az Old Traffordon, kedden, a hétközi fordulóban azonban már elfoglalta helyét a kispadon a Sunderland otthonában. Nos, Redknappnek nem sikerült csodát tennie az eddig neki szánt pár napban, csapata ugyanis igen visszafogott produkciót nyújtott a Fény Stadionjában, a QPR szinte teljesen veszélytelen volt a hazaiak kapujára.

A londoniak azért így is kihúzták döntetlennel, ehhez persze kellett a megsérülő Julio Cesar helyére beküldött Robert Green óriási bravúrjára Steven Fletcher fejesénél. Ugyanakkor a 0-0-s eredmény is előrelépés valamelyest, mivel ez a 14. mérkőzésen a második olyan alkalom, hogy nem kapott gólt a Rangers.

Ennek ellenére még mindig győzelem nélkül áll a csapat, öt döntetlenje pedig csak a tabella utolsó helyére jogosítja fel. Lesz még dolga bőven Redknappnek.

A játéknap másik mérkőzésén az Aston Villa egy 80. percben szerzett góllal tartotta otthon a három pontot a Reading ellen. Benteke találata átmenetileg kivezette a kiesőzónából a Villát, bár a riválisok még csak szerdán játszanak.

Eredmények – Premier League, 14. forduló

Sunderland – Queens Park Rangers 0-0

Aston Villa – Reading 1-0 (0-0)
Gólszerző: Benteke (80.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik