Foci

Élete gólját lőtte a Haladás ifjú titánja

Kaposvár-Fradi (kaposvári rákóczi, fradi. ferencváros, ftc, )
Kaposvár-Fradi (kaposvári rákóczi, fradi. ferencváros, ftc, )

A Haladás a Honvéd vendégeként mentett pontot, míg a Fradi kikapott, így 1977 óta továbbra sem képes nyerni Kaposváron.

A Budapest Honvéd hiába vezetett a Haladás ellen, jött a Keneseit kiszorító 20 éves Ugrai, és hatalmas góljával a szombathelyiek egyenlítettek, majd elvittek egy pontot a Bozsik-stadionból (1-1) a labdarúgó NB I. 15. fordulójának zárómeccsén.

Marco Rossi (Honvéd): “Mi irányítottuk a mérkőzést, sokat volt nálunk a labda, de nem volt szerencsénk. Az ellenfélnek két helyzete volt, a gólszerzőjük élete találatát szerezte. Sok fiatal játékosunk van, most is több akadémista játszott, akiktől sokkal többet most még nem lehet várni.” (Sport TV)

Artner Tamás (Haladás): Az első félidőben gyengén játszottunk, Honvéd akarata érvényesült. A másodikra jól jöttünk ki, de kaptunk egy gólt. A kettős csere után mi irányítottunk, a kiállítás miatt azonban nem volt esélyünk a három pont megszerzésére. Ugrai meghálálta a bizalmat, sokat dolgozott, nem volt könnyű dolga, hiszen a Honvéd jó csapat.” (Sport TV)

A Bp. Honvéd – Szombathely mérkőzés összefoglalója

A Fradi az utóbbi hetek kimagasló játékát követően halványan futballozott. Vasárnap este Kaposváron hiányzott az, ami megvolt bennük a Győr, a Videoton, vagy éppen a Debrecen ellen – a kreativitás, az átütő erő. Meglehet, hogy a fizetések átmeneti csúszása is befolyásolta a Fradi teljesítményét, ugyanakkor tény, valahol törvényszerű a hullámvölgy, különösen, ha a remek formában futballozó Kaposvár a házigazda. Prukner László tanítványai amellett, hogy szervezetten védekeztek, a második félidőben már a támadásra is fordítottak hangsúlyt és otthon tartották a három pontot (1-0). A Fradi immár 35 éve képtelen nyerni Somogyban.

Prukner László (Kaposvár): “Az történt, amire számítottunk. Harcos meccs volt, ahol talajjal és önmagával is küzdött mindkét csapat. A második félidőben kidolgozott helyzetek alapján megérdemelten nyertünk. A Ferencváros felíveléseiben, előrejátékában mindig benne volt a gól, így nem lehettem nyugodt. Az utolsó pillanatban is volt veszély a kapunk előtt, be kellett volna rúgnunk még egy helyzetet korábban, és akkor nyugodtabb lehetett volna a vége.” (MTVA)

Ricardo Moniz (Ferencváros): “Már az első félidővel sem voltam elégedett, nem volt eleget nálunk a labda. A lepattanókat a kaposváriak szerezték meg, és ezekből próbáltak építkezni. A legfontosabb továbbra is az, hogy helyzeteket alakítsunk ki, ebben viszont most gyengébbek voltunk. Sokkal kevesebb lehetőségünk akadt, mint korábban. A kezdeményezőkészséget hiányoltam a csapatomból, ezúttal nem voltak olyanok, akik vállalkoztak volna, mint a korábbi mérkőzéseken. Ebben voltunk gyengébbek, mint mostanában.” (MTVA)

A Kaposvár – Ferencváros mérkőzés összefoglalója

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik