Foci

A rendőrség ejtette a nyomozást az angol bíróval szemben

Bizonyíték és tanúk hiányában a Scotland Yard nem vizsgálja tovább, hogy Mark Clattenburg megsértette-e a Chelsea játékosait.

Emlékezetes meccset vívott egymással a Chelsea és a Manchester United október 28-án, a Stamford Bridge-en a United 3-2-re nyert, de Mark Clattenburg játékvezető szereplése erősen vitatott volt.

Ivanovicot és Fernando Torrest is kiállította, ráadásul Hernandez gólja lesállás után született. Sőt, a mérkőzés után a Chelsea bejelentette, hogy a játékvezető rasszista szavakkal illette Obi Mikelt, valamit Juan Matát is.

Óriási vihar kerekedett, megszólalt természetesen Sir Alex Ferguson is, aki szerint teljesen kizárt, hogy a bíró ilyen stílusban beszélt volna a pályán.

Mindenesetre a Kékek feljelentést tettek. Ezt a rendőrségi vizsgálatot szüntette most meg a brit hatóság, mondván:

“Sértettek és bizonyítékok hiányában nem tudjuk tovább vizsgálni az ügyet. Ha a későbbiekben tanúk vagy sértettek jelentkeznek, az eljárás folytatódhat, de addig nincs értelme”.

A 37 éves játékvezető a múlt héten újra edzett, de azóta sem kapott feladatot, sem a Premier League-ben, sem máshol (a hétvégén sem fog). Az Angol Labdarúgó Szövetség még nem hozott határozatot a kérdésben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik